Karriere

Är du vår nya stjärna?

Hej, och välkommen till Kloss Holds officiella karriärssida. Nedan kommer du få en bra bild av vad vi gör, vad vi önskar hos en kollega och framförallt vad DU kan få som medarbetare hos oss. Gillar du att prata med människor och motiveras av bra resultat? Vi söker nu stjärnsäljare till vår verksamheter i Stockholm, København och Oslo. Våga ta chansen, ansök idag!

Skicka ansökan

Om oss

Kloss Hold är ett säljbolag som specialiserat sig på fältförsäljning, flygplatsmarknadsföring och business to business. Vi planerar, organiserar och genomför nationella och internationella kampanjer för olika kunder. Vi har huvudkontor i Bergen och avdelningskontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors med totalt 50 anställda. Kloss Hold arbetar för närvarande med kunder inom bank & finans, detaljhandel, turism samt fastigheter.

«Jag älskar möjligheterna jag får genom Kloss Hold. Här får jag erfarenhet inom business, ansvarstagande och ledarskap. Jag känner att jag bygger en bra grund inför framtiden!»

 

Amanda Movahedrad, Team Leader i Stockholm

Vad vi söker

En utåtriktad person som är orädd för att ta chanser och som är bra på att kommunicera med människor. Eget driv, initiativtagande och ansvar är något som värdesätts högt. Du är naturligt en artig, vänlig och serviceinriktad person som också motiveras av att nå resultat och triggas av tävlingar. Vi önskar personer som talar något nordiskt språk (svenska, norska, danska eller finska).

«Jag gillar verkligen arbetstiderna. Du jobbar 6h per pass, morgon eller kväll. Det gör att du får mycket tid över, vilket jag uppskattar väldigt mycket!»

 

Matilda Andersson, säljare i Stockholm

Vad blir ditt uppdrag?

Din uppgift blir att representera Kloss Holds främsta kund Bank Norwegian, på någon av nordens största flygplatser (CPH, HEL och ARN). Du har även möjlighet att arbeta på event och mässor under året. Arbetet går ut på att promotera Bank Norwegians Visa till flygresenärer, men också att marknadsföra Norwegian Reward (Norwegians bonusprogram). Positionen ger dig erfarenhet i direktmarknadsföring och försäljning för ett växande varumärke.

 

Din arbetsplats är placerad inne på flygplatsen. Både innanför och utanför säkerhetskontrollerna. Det ger en närmast outtömlig mängd potentiella och relevanta kunder. Det enda som krävs är att du är på hugget och utnyttjar den potential som finns.

«Det krävs ingen tidigare erfarenhet innan du startar här, vem som helst kan bli bra. Blir du bra är du oftast riktigt bra. Blir du riktigt bra kommer lönen bli därefter.»

 

Carolina Luu Nilsson, Team Leader i Köpenhamn

Vad får du?

Hos oss på Kloss Hold blir du välkomnad med öppna armar. Vi ansvarar för att du utbildas och kommer in i vårt team från dag 1. Via en garantilön så garanteras du ekonomisk trygghet från det att du startar. Vi arbetar maximalt 6-7 timmar per pass för att vara 100% effektiva på plats. Arbetet är flexibelt då vi anpassar schemat efter individuella önskemål

 

Vi tillsätter alla högre befattningar inom Kloss Hold, därför är möjligheterna till en väldigt lyckad start på säljkarriären stora. Är du en person som vill göra det lilla extra – för att nå längre än andra?

 

Är du en person som söker trygghet men ändå vill utvecklas? Är du en person som vill ha kul på vägens gång – fram till målet? Då har du kommit rätt.

Skicka ansökan

För mer information om jobbet, kontakta Emma Andersson +46 70 94 500 80

 

Skicka ansökan med CV til emma@klosshold.com.

Skicka ansökan

Kloss Hold på Instagram