Karriere

Kontakt oss

Hei, og velkommen til Kloss Holds karriereside. Liker du å snakke med folk og motiveres av gode resultater? Vi er alltid interesserte høre fra deg som har lyst å jobbe med oss (i Norge, Sverige, Danmark eller Finland). Nedenfor finner du litt mer informasjon om hva vi gjør, hva vi forventer og hva våre ansatte synes om å jobbe i Kloss Hold. Hvis du er interessert, vennligst fyll ut skjemaet og vi kan fortelle deg mer om jobben. Grip muligheten og søk i dag!

Om oss

Kloss Hold er et salgs- og markedsføringsfirma som spesialiserer seg på markedsføring av flyplasser, feltdistribusjon og digital markedsføring. Vi planlegger, organiserer og implementerer nasjonale og internasjonale kampanjer for ulike kunder. Vi har hovedkontor i Bergen og har kontorer i Stockholm, Oslo, København og Helsingfors med totalt 50 ansatte. Kloss Hold jobber for tiden med kunder innen bank og finans, detaljhandel, turisme og eiendom.

“Jeg setter pris på mulighetene jeg får gjennom Kloss Hold. Her får jeg erfaringer med forretningsvirksomhet, ansvar og ledelse. Jeg føler at jeg får bygget et godt grunnlag for fremtiden!”

 

Amanda Movahedrad, Teamleder i Stockholm

Hvem leter vi etter?

En utadvendt person som ikke er redd for å ta sjanser og som er god til å kommunisere med mennesker. Du er selvdreven og liker å ta initiativ. Du er en naturlig høflig, vennlig og serviceorientert person som også motiveres av å nå resultater og blir trigget av konkurranse. Du må snakke et nordisk språk (norsk, svensk, dansk eller finsk).

“Jeg liker virkelig arbeidstiden. Du jobber 6 timer per skift, morgen eller kveld. Det gir deg stor fleksibilitet, noe jeg setter stor pris på!”

 

Matilda Andersson, Selger i Stockholm

Hva blir ditt oppdrag?

Din oppgave er å representere Kloss Holds fremste kunde, Bank Norwegian, på en av de største flyplassene i Norden (OSL). Du vil også ha mulighet til å jobbe på arrangementer og messer gjennom året. Jobben er å promotere Bank Norwegians kredittkort til flypassasjerer, i tillegg til å promotere Norwegian Reward og deres fordeler (Norwegians bonusprogram).

 

Stillingen gir deg erfaring med direktemarkedsføring og salg for et merke i vekst. Din arbeidsplass vil være på flyplassen, både innenfor og utenfor sikkerhetskontroll. Det gir en nesten utømmelig mengde potensielle og relevante kunder. Du trenger bare å være på hugget og utnytte potensialet.

“Ingen tidligere erfaring er nødvendig før du starter her, hvem som helst kan bli god. Hvis du er god, er du vanligvis veldig god. Hvis du er veldig god, vil lønnen også bli det.”

 

Carolina Luu Nilsson, Teamleder i København

Hva får du?

På Kloss Hold blir du ønsket velkommen med åpne armer. Vi er ansvarlige for opplæring og trening. Du blir inkludert i teamet fra dag en. Vi har fast lønn de første månedene, så du har en økonomisk sikkerhet fra starten. Vi jobber maksimalt 6-7 timer per skift for å være 100% effektiv på stand. Arbeidet er fleksibelt da vi tilpasser tidsplanen ut i fra individuelle ønsker.

 

Vi verdsetter ambisjoner hos Kloss Hold, noe som gir deg gode muligheter for en vellykket start på salgskarrieren din. Er du en person som ønsker å gå den ekstra milen – for å nå litt lenger enn andre? I så fall er dette riktig sted.

Mer informasjon

Har du flere spørsmål angående jobb hos Kloss Hold, send en e-post til Emma Andersson.

Følg oss på Instagram