Nyheter

Familiekonto for Norwegian Reward

Norwegian Reward lanserte i sommer sin nye Familiekonto der familiemedlemmer kan samle sine Reward-kontoer og spare opp CashPoints i en felles pott. Kloss Hold har organisert og gjennomført kampanjen på de nordiske lufthavnene med aktiviteter for store og små. Responsen har vært overveldende. Finn ut mer om Familiekonto på www.norwegianreward.com/family

5 000 000 and counting…

Norwegians lojalitetsprogram Reward har økt medlemsmassen med over én million medlemmer siden mars i fjor og passerte nylig hele 5.000.000 medlemmer totalt. Dette ble feiret med storstilte kampanjer på de nordiske hovedflyplassene i desember.

 

Kloss Hold Airport Media stod for kampanje-gjennomføring og tilrettelegging av alt fra digitale skjermer, boards, profilerte områder til promo-områder og utstasjonert personell for maksimal effekt. På København Lufthavn Kastrup (CPH) ble det kjørt fullstendig dominans på alle lufthavnens skjermer airside og i bagasjehall, med Norwegian Reward som eksklusiv annonsør, hver morgen i tre sammenhengende dager. Det har aldri blitt gjort tidligere i et slikt omfang på CPH.

 

Vi gratulerer Norwegian med nok en milepel nådd og takker for tilliten!

Ditt Sted på Flesland

Kjøpe eller selge bolig? For Ditt Sted handler det om et hjem.

 

Kloss Hold har produsert en reklamefilm for Ditt Sted Eiendomsmegling som nå kjøres på storskjermen på Flesland flyplass i Bergen. Vi har utformet et enkelt og effektivt budskap på 15 sekunder som skal fange oppmerksomheten fra tusenvis av reisende hver dag.

 

Boligsalg handler om verdier. Ikke bare verdien av tomt, plank, glass og betong, men også om mennesker, følelser og personlige bånd. Ditt Sted fokuserer på å formidle akkurat det som er spesielt ved ditt hjem og levere det ypperste av kvalitet i alle ledd.

Ny milepel nådd for Norwegian!

Norwegians lojalitetsprogram Reward har passert 4.000.000 medlemmer og markerer dette med kampanjer ved noen av Nordens største lufthavner. Kloss Hold Airport Media har tilrettelagt digital kampanje på Helsinki Airport (HEL) og Adshel-kampanje på Oslo Airport Gardemoen (OSL). Kampanjen ved HEL dekker hele flyplassen i 3 uker på 53 digitale skjermer. Adshel-kampanjen på OSL består av 75 permanente flater spredt over hele flyplassen. Også her varer kampanjen i 3 uker. Vi gratulerer Norwegian med ny milepel nådd!

Rebranding av postkort fra mobil

Mymoments er det nye navnet på en app som gjør det mulig å sende fysiske postkort fra mobil. Du bare velger bilde fra mobilen, skriver hilsen og adresse, så vil mottakeren motta et flott, glanset postkort i postkassen. Tjenesten ble opprinnelig utviklet av Posten men ble overtatt av nye eiere 1.1.2016. Mobilappen blir nå relansert under det nye merkenavnet mymoments. Konsept, navn og kommunikasjons­plattform er utviklet av Kloss Hold på oppdrag fra Postkort Norge as.

 

Med et fall i omsetning på 40% siden 2000 skulle man tro postkortet var utkonkurrert av SMS/MMS, Facebook og andre sosiale medier. Men ved å knytte dagens digitale letthet til den skikkelig analoge måten å motta hilsener på, tror vi post­kortet kan få et nytt liv. Der sosiale medier flommer over av overfladiske vennehilsener, kan det fysiske postkortet ta posisjon som en mer forseggjort og betydningsfull hilsen til nære venner. Mobilappen gjør det mulig, ikke bare å lage unike postkort basert på egne personlige bilder, men også å utnytte de kreative muligheter som ligger i tilleggs­funksjonaliteter. Det åpner for med helt ny aktualitet, brukervennlighet og mulighet for det gode, gamle postkortet. Kloss Hold er nå igang med å gjøre en total rebranding av postkort fra mobil, og utvikle identitet og merkenavn til mymoments.

Vi er i gang med Skjoldnes

Vintre og vår har gått siden vi ble bedt om å utvikle konsept og visjon for Skjoldnes­prosjektet som skal bli noe av det mest spennende og nyskapende man har sett på boligfronten i Bergen. Visjoner åpner for kreativitet og høy list, og det gleder oss å se at resorttankegangen og livsstilskonseptet vi utviklet den gang er fortsatt i hevd. Ja, de er endatil godt forankret i det arbeidet arkitektene har gjort, noe som viser igjen i helhetstankegangen og utformingen av prosjektet.

 

Skjoldnes blir helt enestående når det gjelder spektakulære, godt tilrettelagte og bekvemme bosteder i Bergen. Nå har Kloss Hold og designer Gaute Hatlem fått i oppdrag fra Skjoldnes Utvikling as å lansere Byggetrinn 1 (6. bygg med tilsammen 69 boenheter). I første omgang skal vi utvikle Skjoldnes sin identitet og profil, pre-lansere prosjektet gjennom bl.a. fremoverskuende websider, presentasjonsbok, engasjement på sosiale medier og landskapsinstallasjoner, og vi skal utvikle markedsmateriell for hovedlansering, salg og oppfølging.

Kloss Hold til CPH og HEL

Fra vi gjorde vårt første pilotprosjekt for Bank Norwegian for 6 år siden har kunde­­rekrutteringen gått svært bra. Det skyldes et attraktivt produkt, forbrukere i riktig modus og ikke-påtrengende Field Marketing (kundedialog med reisende på flyplassen). Ved å utnyttet det unike fortrinnet som ligger i kombinasjonen bank-flyselskap, har vi oppnådd gode resultater på flyplasser både i Norge og Sverige.

 

Suksessen åpner opp for nye Bank Norwegian-oppdrag på Kastrup i København og Helsinki, der Kloss Hold etablerer Field Marketing-avdelinger fra høsten av.

Kloss Hold lanseres!

I dag, mandag 4. april er det endelig offisielt. Kloss Hold er en realitet og vi åpner dørene. Faktisk har vi eksistert ganske lenge, men i forskjellige selskaper med forskjellig kompetanse og under andre navn. Nå samler vi kreftene og bygger Nordens ledende byrå.